25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gbiezpiens2 olas1 olas baltums pēc garšasstēvija vai cits cukura aizvietotājs1.5 TKvaniļas ekstrakts1 TKcepamais pulveris0.66 glāzepiens2.5 ĒKrīsu milti kokosriekstu eļļa cepšanai
Sagatavošana
1
Biezpienu iztrin caur sietu vai sablendē, pievieno pārējās sastāvdaļas un iejauc viendabīgu mīklu.
2
Pannu ieziež ar kokosriekstu eļļu, ar karoti liek uz pannas pankūku mīklu un uz lēnas uguns apcep pankūciņas zeltaini brūnas no abām pusēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit