Foto: Privātais arhīvs
Gardas un figūrai draudzīgas biezpiena pankūciņas bez cukura, kviešu miltiem un liekām taukvielām. Recepti iesaka mūsu lasītāja Ērika Siliņa.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gbiezpiens2 olas1 olas baltums pēc garšasstēvija vai cits cukura aizvietotājs1.5 TKvaniļas ekstrakts1 TKcepamais pulveris0.66 glāzepiens2.5 ĒKrīsu milti kokosriekstu eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Biezpienu iztrin caur sietu vai sablendē, pievieno pārējās sastāvdaļas un iejauc viendabīgu mīklu.

2

Pannu ieziež ar kokosriekstu eļļu, ar karoti liek uz pannas pankūku mīklu un uz lēnas uguns apcep pankūciņas zeltaini brūnas no abām pusēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!