Atvērtā lazanja ar artišokiem un kaltētiem tomātiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 lazanjas plāksnes
lazanjas plāksnes
2 ĒK
2 ĒK paprikas un rikotas siera pesto
paprikas un rikotas siera pesto
2
2 melnās olīvas (sagrieztas šķēlītēs)
melnās olīvas (sagrieztas šķēlītēs)
 
artišoki (sagriezti šķēlītēs un apcepti)
artišoki (sagriezti šķēlītēs un apcepti)
 
saulē kaltēti tomāti
saulē kaltēti tomāti
1 ĒK
1 ĒK Parmezāna siers (sarīvēts)
Parmezāna siers (sarīvēts)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši un veikli pagatavojami lazanjas tornīši baudīšanai divatā. Pa vidu pastas sloksnēm izkārtoti ne vien gardie artišoki un melnās olīvas, bet paslēpies arī sulīgs paprikas pesto.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lazanjas plāksnes nedaudz apvāra karstā ūdenī un sagriež uz pusēm.

    Sagatavo cepamo trauku, kas izklāts ar cepamo papīru vai foliju. Lazanjas plāksnes pārgriež uz pusēm.

    To kārto divos tornīšos – katru lazanjas šķēli apsmērē ar paprikas pesto (vai tomātu mērci), apkaisa ar olīvām, pēc tam pa virsu liek apceptus artišokus. Katrā lazanjas tornītī jābūt trim lazanjas sloksnēm ar piedevām.

    Pa virsu lazanjai uzliek saulē kaltētu tomātu gabaliņus un apkaisa ar Parmezāna sieru. Lazanjas plāksnes liek cepeškrāsnī aptuveni 180 grādos, un cep, līdz maliņas kļuvušas zeltainas, rūpīgi sekojot līdzi procesam.

    Pasniedz, kamēr vēl karsts.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form