Fiksie kūpināta jūras asara un olu salāti
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 kūpināts jūras asaris
kūpināts jūras asaris
3
3 vārītas olas
vārītas olas
1
1 liels sīpols
liels sīpols
pēc garšas
pēc garšas kaperi
kaperi
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas majonēze
majonēze
pēc garšas
pēc garšas krējums
krējums
 
maurloki dekoram
maurloki dekoram
  • Latvijas svētku receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Ziemassvētku receptes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • "Reizēm jau var pagrēkot," teic "Instagram" konta esutijumifood saimniece Solvita Kvite-Belte, piedāvājot kūpināta jūras asara un olu salātu recepti. Šie fiksie un sātīgie salātiņi īpaši labi garšos, uzziesti uz grauzdētas maizes šķēles.

    Atdala zivs mīkstumu no ādas un asakām, ar dakšu saplucina mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Olas noloba un sakapā vai sarīvē uz rupjās rīves. Kaperus sakapā.

    Fiksie kūpināta jūras asara un olu salāti
    Foto: Privātais arhīvs

    Visu liek bļodā, pievieno krējumu un majonēzi pēc garšas, apmaisa un pagaršo. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus.

    Fiksie kūpināta jūras asara un olu salāti
    Foto: Privātais arhīvs

    Pasniedz uz grauzdētas maizes šķēlēm, pārkaisot ar kāpātiem maurlokiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form