Foto recepte: Edgara karbonāde franču gaumē
Foto: Edgars Turķis
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 šķēles
4 šķēles cūkgaļas karbonāde
cūkgaļas karbonāde
6 gab.
6 gab. kartupeļi
kartupeļi
1 gab.
1 gab. burkāns
burkāns
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
2 gab.
2 gab. tomāti
tomāti
150 g
150 g siers
siers
pēc garšas
pēc garšas majonēze
majonēze
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
pēc garšas
pēc garšas paprikas pulveris
paprikas pulveris
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
pēc garšas
pēc garšas zaļumi
zaļumi
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Edgara Turķa karbonādes franču gaumē top ātri, vienkārši un patiešām franciskā vieglumā. Un kurš gan labāk par latviešu pavāru spētu tās pagatavot? Vēl jo vairāk tāpēc, ka francūži par karbonādēm franču gaumē pirmo reizi uzzina tikai tad, kad atbrauc uz Latviju. Ja gadās kāds franču viesis, ko pārsteigt un gardi pabarot, tad Edgara recepte būs īstā!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Viss, kas vajadzīgs!

    Foto recepte: Edgara karbonāde franču gaumē
    Foto: Edgars Turķis

    Apsālu, pipari, lieku uz pannas cepties apmēram 40 sekundes no katras puses un viss, jo viss vēl ies cepeškrāsnī. Ja gadītos resnāki gabali, aptītu ar pārtikas plēvi un izdauzītu, lai plānākas šķēles, jo steikus mums nevajag.

    Foto recepte: Edgara karbonāde franču gaumē
    Foto: Edgars Turķis

    Pēc tam ar salvetēm izslauku pannu un uzmetu kartupeļus cepties, tikmēr var sagriezt/sarīvēt visu pārējo.

    Foto recepte: Edgara karbonāde franču gaumē
    Foto: Edgars Turķis

    Sarīvēts siers un majonēze ir tas, ko vajag, burkāns nav obligāts – tā teikt, negribi, nu neliec, tikai nemet man ar bageti.

    Foto recepte: Edgara karbonāde franču gaumē
    Foto: Edgars Turķis

    Kartupeļi apcepti, bet arī ne pilnīgi gatavi, viss uz cepampannas, kartupeļiem vēl pārkaisām pāri saldo papriku.

    Foto recepte: Edgara karbonāde franču gaumē
    Foto: Edgars Turķis

    Cepeškrāsnī 220 C uz 17 minūtēm.

    Foto recepte: Edgara karbonāde franču gaumē
    Foto: Edgars Turķis

    Uzbrieda ne pa jokam, kā franču vardes vīnu sadzērušās. Tagad vien tik zaļumus un kādu mazo tomatonu klāt.

    Foto recepte: Edgara karbonāde franču gaumē
    Foto: Edgars Turķis

    Ça a l'air dèlicieux, bon appetit!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form