Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
Foto: Ansis Roze
5.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 vistas filejas
vistas filejas
1 TK
1 TK "Anatols" garšviela kebabam
"Anatols" garšviela kebabam
6
6 pilngraudu tortiljas
pilngraudu tortiljas
MĒRCEI
250 g
250 g bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
SALĀTIEM
1/3
1/3 Ķīnas kāposts
Ķīnas kāposts
1
1 pētersīļu buntīte
pētersīļu buntīte
1/2
1/2 paprika
paprika
1
1 tomāts
tomāts
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
SĪPOLIEM
1
1 sīpols
sīpols
4-5 ĒK
4-5 ĒK etiķis
etiķis
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Turku nacionālā virtuve
  • Pilngraudu tortiljas, svaigi dārzeņu salāti bez taukvielām, liesa jogurta mērce un pannā bez eļļas cepta, sulīga vista fileja - ēst garšīgi ir iespējams arī bez kaitējuma figūrai, apvienojot visas augšminētās sastāvdaļas gardum gardā kebabā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo mērci. Bezpiedevu jogurtu liek bļodiņā, uz smalkās rīves pierīvē nomizotus ķiplokus un samaisa.

    Gatavo salātus. Ar asu nazi sasmalcina Ķīnas kāpostu. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku plānās strēmelītēs. Tomātus pārgriež uz pusēm un sagriež plānās plāksnītēs. Pētersīļus sasmalcina. Visu liek bļodā, pievieno šķipsnu sāls, pārslaka ar citronu sulu, apmaisa.

    Sīpolus nomizo, sagriež plānos pusgredzenos, liek aizvākojamā traukā, pievieno cukuru, etiķi un sakrata.

    Gatavo gaļu. Filejas liek polietilēna maisiņā un ar gaļas āmuriņa plakano pusi izdauza plakanas, lai tās ātrāk izceptos. Gaļu liek bļodā, pārkaisa ar kebaba garšvielu maisījumu, citronu sulu un apmaisa, lai marināde iesūcas gaļā. Pannā ar pretpiedeguma pārklājumu liek cepties gaļu. Apcep filejas zeltainas no abām pusēm pāris minūtes, tad samazina liesmu līdz minimumam, pannai uzliek vāku un zem vāka izkarsē gaļu vēl 10 minūtes. Gaļu liek uz dēlīša, sagriež plānās plāksnītēs un pārkaisa ar kebaba garšvielu.

    Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
    Foto: Ansis Roze

    Gatavo kebabus. Uz tortiljas plāksnes uzziež jogurta un ķiploku mērci.

    Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
    Foto: Ansis Roze

    Liek virsū salātus un gaļu, tad marinētus sīpolus.

    Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
    Foto: Ansis Roze

    Kebabu sarullē, ieliecot sānu malas uz iekšu.

    Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
    Foto: Ansis Roze
    Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
    Foto: Ansis Roze

    Liek kebabus uz iepriekš sakarsētas grilpannas.

    Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
    Foto: Ansis Roze

    Noslogo rullīšus, piespiežot tos pie pannas ar šķīvi.

    Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
    Foto: Ansis Roze

    Apcep aptuveni 30 sekundes no katras puses.

    Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
    Foto: Ansis Roze

    Liek uz šķīvjiem un izbauda.

    Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi
    Foto: Ansis Roze

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form