Foto recepte: pankūkas ar aļņa gaļas un vārītu olu pildījumu
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
PANKŪKĀM
3
3 olas
olas
500-600 ml
500-600 ml ūdens
ūdens
500 g
500 g milti
milti
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
PILDĪJUMAM
500 g
500 g aļņa gaļa, vārīta un samalta
aļņa gaļa, vārīta un samalta
5
5 vārītas olas
vārītas olas
 
diļļu buntīte
diļļu buntīte
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Pankūkas
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Plānās pankūkas ar sulīgu maltas aļņa gaļas un vārītu olu pildījumu ir tik gardas, ka tās var ēst gan brokastīs, gan pusdienās, gan vakariņās. Recepti iesaka "Facebook" domubiedru grupas "Hunting & Cooking Latvija" dalībniece Lauma Zīle.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Viegli sakuļ olas ar sāli, pielej 200 – 300 g ūdens, samaisa, ieber visus miltus, izmaisa, lai nav kunkuļu un ir viendabīga, bieza mīkla.

    Tad papildina ar ūdeni tik daudz, lai mīkla būtu līstoša un plānā kārtā klātos uz karstas pannas.

    Pankūkas cep tikai no vienas puses, pannu ieziežot ar speķa gabalu, vai arī uzlejot 1 tējkaroti eļļas pirms katras pankūkas.

    Gatavo pildijumu. Buljonā vārītu aļņa gaļu samaļ, sagriež olas, sagriež dilles, pievieno sāli, piparus un visu samaisa.

    Uz pankūkas apceptās puses liek pildījumu un ietin.

    Gatavas pankūku sagataves apcep uz pannas eļļā vai sviestā, ēd ar skābo krējumu.

    Pankūku pusfabrikātus var arī saldēt un gatavot pēc nepieciešamības brokastīs, pusdienās, launagā, vai vakariņās.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form