Foto recepte: pankūkas ar aļņa gaļas un vārītu olu pildījumu
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Plānās pankūkas ar sulīgu maltas aļņa gaļas un vārītu olu pildījumu ir tik gardas, ka tās var ēst gan brokastīs, gan pusdienās, gan vakariņās. Recepti iesaka "Facebook" domubiedru grupas "Hunting & Cooking Latvija" dalībniece Lauma Zīle.

Viegli sakuļ olas ar sāli, pielej 200 – 300 g ūdens, samaisa, ieber visus miltus, izmaisa, lai nav kunkuļu un ir viendabīga, bieza mīkla.

Tad papildina ar ūdeni tik daudz, lai mīkla būtu līstoša un plānā kārtā klātos uz karstas pannas.

Pankūkas cep tikai no vienas puses, pannu ieziežot ar speķa gabalu, vai arī uzlejot 1 tējkaroti eļļas pirms katras pankūkas.

Gatavo pildijumu. Buljonā vārītu aļņa gaļu samaļ, sagriež olas, sagriež dilles, pievieno sāli, piparus un visu samaisa.

Uz pankūkas apceptās puses liek pildījumu un ietin.

Gatavas pankūku sagataves apcep uz pannas eļļā vai sviestā, ēd ar skābo krējumu.

Pankūku pusfabrikātus var arī saldēt un gatavot pēc nepieciešamības brokastīs, pusdienās, launagā, vai vakariņās.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form