Foto recepte: superslinkie kāpostu tīteņi
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šī superslinko tīteņu variācija iepriecinās tos kāpostu tīteņu cienītājus, kuriem nav laika un pacietības oriģinālās receptes gatavošanai, bet gribas baudīt kopš bērnības iemīļoto garšu kombināciju. Sasautējot visus labumus lielajā katlā, varēsi mieloties kaut trīs dienas pēc kārtas, jo uzsildot šis ēdiens kļūst arvien gardāks. Recepti iesaka mūsu lasītāja Lūcija.

Kāpostam izgriež serdi, sagriež kāpostu 1-1.5 cm biezās šķēlēs. Sagatavo maltās gaļas masu, samīcot visas sastāvdaļas.

Pusi kāpostu liek katla apakšā.

Foto recepte: superslinkie kāpostu tīteņi
Foto: Privātais arhīvs

Virsū liek maltās gaļas masu un vienmērīgi izlīdzina.

Foto recepte: superslinkie kāpostu tīteņi
Foto: Privātais arhīvs

Pārlej ar tomātu mērci, pārkaisa ar zaļumiem.

Foto recepte: superslinkie kāpostu tīteņi
Foto: Privātais arhīvs

Tad vienmērīgā kārtā pārber ar plānu rīsu kārtiņu.

Foto recepte: superslinkie kāpostu tīteņi
Foto: Privātais arhīvs

Virsū liek atlikušos kāpostus, lauru lapas, zaļumu atgriezumus un visu pārlej ar buljonu, līdz šķidrums sniedzas līdz kāpostiem.

Foto recepte: superslinkie kāpostu tīteņi
Foto: Privātais arhīvs

Uzliek katlam vāku un sautē pusotru stundu uz vidējas liesmas.

Foto recepte: superslinkie kāpostu tīteņi
Foto: Privātais ahīvs

Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form