Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi
Foto: Privātais arhīvs
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 neliels kāposts
neliels kāposts
1 glāze
1 glāze rīsi
rīsi
350 ml
350 ml tomātu mērce
tomātu mērce
pēc garšas
pēc garšas zaļumi
zaļumi
2
2 lauru lapas
lauru lapas
GAĻAS MASAI
1 kg
1 kg maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 sīpols, sarīvēts
sīpols, sarīvēts
1
1 burkāns, sarīvēts
burkāns, sarīvēts
3
3 ķiploka daiviņas, sarīvētas
ķiploka daiviņas, sarīvētas
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Krievu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Šī "superslinko" tīteņu variācija iepriecinās tos kāpostu tīteņu cienītājus, kuriem nav laika un pacietības oriģinālās receptes gatavošanai, bet gribas baudīt kopš bērnības iemīļoto garšu kombināciju. Sasautējot visus labumus lielajā katlā, varēsi mieloties kaut trīs dienas pēc kārtas, jo uzsildot šis ēdiens kļūst arvien gardāks. Recepti iesaka mūsu lasītāja Lūcija.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kāpostam izgriež serdi, sagriež kāpostu 1-1.5 cm biezās šķēlēs. Sagatavo maltās gaļas masu, samīcot visas sastāvdaļas.

    Pusi kāpostu liek katla apakšā.

    Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi
    Foto: Privātais arhīvs

    Virsū liek maltās gaļas masu un vienmērīgi izlīdzina.

    Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi
    Foto: Privātais arhīvs

    Pārlej ar tomātu mērci, pārkaisa ar zaļumiem.

    Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi
    Foto: Privātais arhīvs

    Tad vienmērīgā kārtā pārber ar plānu rīsu kārtiņu.

    Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi
    Foto: Privātais arhīvs

    Virsū liek atlikušos kāpostus, lauru lapas, zaļumu atgriezumus un visu pārlej ar buljonu, līdz šķidrums sniedzas līdz kāpostiem.

    Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi
    Foto: Privātais arhīvs

    Uzliek katlam vāku un sautē pusotru stundu uz vidējas liesmas.

    Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi
    Foto: Privātais ahīvs

    Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form