Foto recepte: Trauslie krējuma mīklas cepumi ar baltās šokolādes glazūru
Foto: Publicitātes attēli
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
 
Laiks būt radošam
Laiks būt radošam
120 g
120 g skābs krējums
skābs krējums
120 g
120 g cukurs
cukurs
100 g
100 g mīksts sviests
mīksts sviests
2
2 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
280 g
280 g milti
milti
1
1 paciņa "Dr. Oetker" kukurūzas cietes
paciņa "Dr. Oetker" kukurūzas cietes
1 TK
1 TK "Dr. Oetker" soda cepšanai
"Dr. Oetker" soda cepšanai
1
1 "Dr. Oetker" vaniļas aromatizētājs
"Dr. Oetker" vaniļas aromatizētājs
1/2
1/2 citrons. norīvēta miziņa un izspiesta sula
citrons. norīvēta miziņa un izspiesta sula
DEKORAM
 
"Dr. Oetker" baltās šokolādes glazūra
"Dr. Oetker" baltās šokolādes glazūra
 
"Dr. Oetker" krāsainas zvaigznes
"Dr. Oetker" krāsainas zvaigznes
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Krējuma mīkla ļoti labi padodas rullēšanai un veidošanai, tādēļ šos cepumus droši vari gatavot kopā ar mazajiem kārumniekiem kā alternatīvu piparkūkām. Cepoties mīkla nezaudē formu, un gatavie cepumi sanāk trausli un debešķīgi gardi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodā samaisa miltus ar kukurūzas cieti un sodu.

    Citā bļodā sviestu saputo ar cukuru. Pievieno un iekuļ olas dzeltenumus, krējumu, rīvētu citrona miziņu, citrona sulu. Kuļ, līdz masa ir gaiša un gaisīga.

    Pa daļām pievieno miltu-cietes maisījumu un samīca viendabīgā mīklā.

    Mīklu uz cepamā papīra izrullē aptuveni 5 mm biezā plāksnē.

    Izspiež vai ar asu nazi izgriež cepumus vēlamajā formā un liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.

    Cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 10 minūtes, līdz cepumi ir zeltaini.

    Atdzisušus cepumus pārlej ar karsta ūdens peldē izkausētu glazūru, pārber ar dekoriem.

    Foto recepte: Trauslie krējuma mīklas cepumi ar baltās šokolādes glazūru
    Foto: Publicitātes attēli

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form