Fotorecepte: pildīti lavaša rullīši ar krabju nūjiņām
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
pēc garšas
pēc garšas

Kad nav laika šmorēt pie cepešplīts brangus ēdienus, bet vēlme ir pēc kaut kā viegli un ātri pagatavojama, tad pildīti lavaša rullīši būs tieši laikā, lai piepildītu izsalkušo punčus.

Smalki jāsagriež dilles un sīpollociņi, bet kubiciņos – krabju nūjiņas.

Kad viss veikli sagriezts, lielo lavaša plāksni bagātīgi nosmērē ar krēmsieru, bet pēc tam pārkaisa krēmsiera masai virsū krabju nūjiņas, dilles un lociņus.

Lai lavaša plāksni būtu vieglāk tīt, to vajadzētu pārgriezt uz pusēm. Kad tas izdarīts, tad atliek abas lavaša plāksnes cieši sarullēt.

Katru pildīto lavaša lielo rullīti ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī līdz tam brīdim, kad plānots celt galdā ašās uzkodas.

Īsi pirms pasniegšanas rullīti sagriež palielos gabaliņos, jo, ja griezīs gabaliņus visai plānus, tad viss pildījums no lavaša iznāks laukā, kā arī pastāv iespēja, ka pati lavaša plāksne saplīsīs.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form