Frikadeļu zupa no liellopa gaļas un tomātiem
Foto: Shutterstock
1.0000 1
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpaši garda frikadeļu zupa no liellopa gaļas un tomātiem.

Vāra liellopu gaļas buljonu, izkāš, pievieno kubiņo sagrieztus burkānus, kartupeļus, sīki sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus un selerijas.

Kad burkāni un kartupeli gandrīz mīksti, tad pieliek piparus, lauru lapas, sāli, izveidotas frikadeles, ripiņās sagrieztus tomātus un vāra, līdz frikadeles gatavas.

Frikadeļu sagatavošana: gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes izmaļ gaļas mašīnā, pieliek sīki sagrieztu sīpolu, olu, sāli, smalkos piparus un samaisa.

Ar ūdenī samitrinātām rokām izveido mazas, apaļas frikadeles.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form