35Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.baltmaizes klaips150 gsiers2 gab.olas1 glāzepiens sāls
Sagatavošana
1
Sakaltušu baltmaizi sagriež kubiņos, pārlej pienu un sakultas olas.
2
Noliek ievilkties 15 minūtes, lai piens sasūcas maizē.
3
Iegūtai masai pievieno sāli, smalki sarīvētu sieru. Ja masa ir pārāk šķidra, pievieno miltus vai rīvmaizi.
4
Rokas samitrina ūdenī, veido bumbiņas un cep taukvāres katlā 2 - 3 minūtes 160*C.
Pasniedz karstas ar tomātu mērci.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit