Foto: Shutterstock
Liellopa gaļas kotletes mīklā visgardāk pasniedzot kopā ar kartupeļiem.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gliellopa fileja2 ĒKmilti1 gab.ola0.33 glāzepiens malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Gaļu 2x izmaļ gaļas mašīnā, pievieno sāli, piparus, 1/2 glāzi ūdens.

2

Mīklu labi izmīca un sadala pa porcijām. Veido iegarenas kotletes.

3

Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.

4

Kotletes apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 6 - 7 minūtes 180*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!