Fritēti šampinjoni alus mīklā ar ķiploku mērci
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g šampinjoni
šampinjoni
120 g
120 g milti
milti
100 ml
100 ml gaišais alus
gaišais alus
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
2 gab.
2 gab. olu baltumi
olu baltumi
0.5 TK
0.5 TK majorāns
majorāns
0.5 TK
0.5 TK raudene
raudene
 
eļļa
eļļa
Mērcei:
250 g
250 g jogurts bez piedevāma
jogurts bez piedevāma
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
lociņi
lociņi
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
garšvielas
garšvielas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Šampinjoni mīklā ar ķiploku mērci gardai uzkodai vai piedevām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Šampinjonus notīra, lielākos pārgriež uz pusēm.

    Pagatavo mīklu - miltiem pievieno alu, 2 ĒK eļļas, garšvielas un labi samaisa. Saputo olu baltumus un iecilā mīklā.

    Šampinjonus iemērc mīklā un ātri apvāra verdošā eļļā. Liek uz salvetēm, lai notek eļļa.

    Mērces sastāvdaļas sajauc un pasniedz kopā ar sēnēm.

    Iesūtīja: Anda

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form