120Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 gab.olas100 gcukurs100 gmilti1.5 glāzepiens1 gab.rīvēta citrona miziņa1 gab.ila2 ĒKmilti2 ĒKrīvmaize0.5 TKkanēlis20 gpūdercukurs
Sagatavošana
1
6 olas sakuļ ar cukuru. Pievieno miltus, pienu, citrona miziņu un kanēli.
2
Visu samaisa, uzvāra uz mazas uguns, patstāvīgi maisot, līdz masa sabiezē.
3
Krēmu ielej ietaukotā veidnē un atdzesē.
4
Atdzisušu un sastingušu sagriež kvadrātiņos.
5
Kvadrātiņus apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē, kas sajaukta ar pūdercukuru un kanēli.
6
Cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 5 - 6 minūtes 170*C.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit