Foto: DELFI
Grēcīgs kārums. Brīdinām – maina gurnu līniju!
120Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 gab.olas100 gcukurs100 gmilti1.5 glāzepiens1 gab.rīvēta citrona miziņa1 gab.ila2 ĒKmilti2 ĒKrīvmaize0.5 TKkanēlis20 gpūdercukurs

Sagatavošana

1

6 olas sakuļ ar cukuru. Pievieno miltus, pienu, citrona miziņu un kanēli.

2

Visu samaisa, uzvāra uz mazas uguns, patstāvīgi maisot, līdz masa sabiezē.

3

Krēmu ielej ietaukotā veidnē un atdzesē.

4

Atdzisušu un sastingušu sagriež kvadrātiņos.

5

Kvadrātiņus apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē, kas sajaukta ar pūdercukuru un kanēli.

6

Cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 5 - 6 minūtes 170*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!