Foto: Shutterstock
Gaileņu mērce ar žāvētu gaļu - visgardāk ar jaunajiem kartupeļiem, bet derēs arī ar vecajiem vai rīsiem, griķiem, kā arī vienkārši ar maizi.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

gailenes žāvēta gaļa sīpoli skābs krējums malti melnie pipari garšvielas

Sagatavošana

1

Atsevišķi apcep sēnes (līdz ūdens iztvaiko).

2

Atsevišķi apcep žāvētas gaļas strēmelītes kopā ar smalkos gabaliņos sagrieztu sīpolu.

3

Sēnes pievieno apceptajai gaļai, pielej krējumu, pieber garšvielas un dažas minūtes pasautē, līdz viss gardi savārījies un mērce ir pietiekami bieza.

Iesūtīja: Miaux

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!