Biskvīta kūka ar aprikozēm
Foto: mosfood
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
5-8
5-8 svaigas aprikozes
svaigas aprikozes
70 ml
70 ml piens
piens
2 ĒK
2 ĒK kviešu milti
kviešu milti
2
2 olas
olas
70 g
70 g cukurs
cukurs
 
eļļa vai sviests
eļļa vai sviests
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Recepte, kas noteikti jāizmēģina un jānobauda - gaisīgais un maigais biskvīts ar aprikozēm, kas burtiski kūst mutē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aprikozes pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Nebēdā, ja šķiet - aprikozes nav pārāk gatavas. Tādas šim desertam derēs vislabāk - cepot izdalīsies mazāk sulas!

    Gatavo miklu - sakuļ olas ar cukuru, pievieno pienu un miltus. Mīklai jābūt samērā šķidrai.

    Cepamtrauku iesmērē ar eļļu vai sviestu. Ja vēlas, var izmantot cepampapīru.

    Aprikožu pusītes kārto traukā, pārkaisa ar cukuru un pārlej ar mīklu.

    Cep 20-30 minūtes iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos.

    Aprikozes var aizstāt ar jebkuriem citiem augļiem vai ogām, tomēr tieši ar aprikozēm šis biskvīts garšo vislabāk - ideāla salduma un skābuma proporcija!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form