
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. olas
olas250 g
250 g piens
piens lociņi
lociņi sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipariGaisīga omlete ar lokiem brokastīm vai launagam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Olas iesit traukā un ar mikseri kuļ, līdz masa iegūst krēmveidīgu konsistenci (~ 7-8 minūtes). Tievā strūkliņā iekuļ pienu.
Uz pannas uzkarsē eļļu un viegli apcep smalki sagrieztus lokus. Uzkaisa sali, maltus melnos piparus un uzlej sakulto olu masu.
Pannai uzliek vāku un uz pašas lielākās uguns karsē 30 sekundes. Tad uguni nogriež uz pašu mazāko un sautē 5-7 minūtes, līdz sarecē augša.
Omlete sanāk mīksta un gaisīga.
Iesūtīja: Lidija
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.