Olu kultenis
Foto: Shutterstock
3.8000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. olas
olas
250 g
250 g piens
piens
 
lociņi
lociņi
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Gaisīga omlete ar lokiem brokastīm vai launagam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas iesit traukā un ar mikseri kuļ, līdz masa iegūst krēmveidīgu konsistenci (~ 7-8 minūtes). Tievā strūkliņā iekuļ pienu.

    Uz pannas uzkarsē eļļu un viegli apcep smalki sagrieztus lokus. Uzkaisa sali, maltus melnos piparus un uzlej sakulto olu masu.

    Pannai uzliek vāku un uz pašas lielākās uguns karsē 30 sekundes. Tad uguni nogriež uz pašu mazāko un sautē 5-7 minūtes, līdz sarecē augša.

    Omlete sanāk mīksta un gaisīga.

    Iesūtīja: Lidija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form