Gaisīgā rabarberu plātsmaize
Foto: DELFI
3.8182 11
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Mīklai:
4 gab.
4 ĒK
4 ĒK

Garda un gaisīga rabarberu plātsmaize ar rabarberiem "iekšpusē". Recepte brīžiem, kad rabarberi sezonas plaukumā vai marta pēcpusdienai, lai iztukšotu saldētavas krājumus.

"Tasty" padoms: izmanto plātsmaizē ne tikai rabarberus, bet pamēģini tiem pievienot arī pāris saujas melleņu. Garšos lieliski!

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Saputo dzeltenumus ar cukuru, lai tie būtu blāvi dzelteni un gaisīgi.

Citā bļodā saputo olu baltumus, līdz tie stingri un, apgāžot bļodu otrādi, nekrīt laukā.

Tad dzeltenumu masai piesijā miltus un iecilā tajā baltumus.

Rabarberus sagriež gabaliņos un sacukuro, atstāj uz laiku ievilkties. Pēc tam nolej izveidojušos šķidrumu (to var izmantot limonādes pagatavošanai), iemaisa mīklā.

Mīklu lej uz plāts (20x30 cm forma) un cep 25–30 minūtes 180 grādos, līdz plātsmaize gatava.

Iesūtīja: Zuks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form