Gaisīgā un maigā kazeņu-upeņu debesmanna
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l ūdens
ūdens
120 g
120 g manna
manna
190 g
190 g cukurs
cukurs
 
vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
300 g
300 g saldētas ogas (kazenes, upenes)
saldētas ogas (kazenes, upenes)
  • Buberti un uzpūteņi
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Saldēdiens, ko ēst ar baudu. Šo kārumu novērtē gan mazuļi, gan pieaugušie. Garšas noslēpums ir tieši ilgajā putošanā, lai debesmanna kļūst gaisīga. Vari pagatavot uzpūteni no dzērvenēm, āboliem un zemenēm, un lielisks tas izdosies arī šajā kombinācijā. Recepti iesaka gardēde Agnese Lukevica.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā ielej 300 mililitrus ūdens un vāri tajā ogas.

    Sablendē ogas un nokās.

    Pielej pārējo ūdeni, pieber cukuru un uzvāri.

    Maisot ber klāt mannu, vaniļas cukuru. Vāri 6–8 minūtes.

    Atdzesē.

    Kul ar mikseri, līdz uzpūtenis gatavs.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam