
Loading...
Sastāvdaļas
gaļa
gaļa vīna vai rīsu etiķis
vīna vai rīsu etiķis sojas mērce
sojas mērce pipari
pipari sāls
sāls kartupeļu milti
kartupeļu milti eļļa
eļļaMērcei:
čili
čili cukurs
cukurs ūdens
ūdens vīna vai rīsu etiķis
vīna vai rīsu etiķis ķiploks
ķiploks konservēti ananasi
konservēti ananasi1 TK
1 TK rīvēts ingvers
rīvēts ingversGaļa ar ananasiem un pikantu mērcīti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļu sagriež 3 cm kubiņos, sojas mērci sajauc ar pipariem/sāli (sāli var nelietot, jo sojas mērce ir pietiekami sāļa), katru gabaliņu apmērcē mērcē, tad kartupeļu miltos un uz karstas vokpannas cep.
Jācep mazām porcijām, lai nesalīp. Sacepto liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa.
Mērce: Katliņā uzkarsē eļļu, vīna etiķi, sojas mērci, ingveru un ananasu sulu. Ananasus sagriež gabaliņos un liek mērcē - uzkarsē. Beigās pievieno kartupeļu miltus un ar gatavo mērci pārlej gaļu..
Iesūtīja: kristii
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.