15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gaļa vīna vai rīsu etiķis sojas mērce pipari sāls kartupeļu milti eļļa MĒRCEI: čili cukurs ūdens vīna vai rīsu etiķis ķiploks konservēti ananasi1 TKrīvēts ingvers
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež 3 cm kubiņos, sojas mērci sajauc ar pipariem/sāli (sāli var nelietot, jo sojas mērce ir pietiekami sāļa), katru gabaliņu apmērcē mērcē, tad kartupeļu miltos un uz karstas vokpannas cep.
2
Jācep mazām porcijām, lai nesalīp. Sacepto liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa.
3
Mērce: Katliņā uzkarsē eļļu, vīna etiķi, sojas mērci, ingveru un ananasu sulu. Ananasus sagriež gabaliņos un liek mērcē - uzkarsē. Beigās pievieno kartupeļu miltus un ar gatavo mērci pārlej gaļu..
Iesūtīja: kristii
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit