Foto: Shutterstock
Gaļa ar ananasiem un pikantu mērcīti.
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

gaļa vīna vai rīsu etiķis sojas mērce pipari sāls kartupeļu milti eļļa MĒRCEI: čili cukurs ūdens vīna vai rīsu etiķis ķiploks konservēti ananasi1 TKrīvēts ingvers

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež 3 cm kubiņos, sojas mērci sajauc ar pipariem/sāli (sāli var nelietot, jo sojas mērce ir pietiekami sāļa), katru gabaliņu apmērcē mērcē, tad kartupeļu miltos un uz karstas vokpannas cep.

2

Jācep mazām porcijām, lai nesalīp. Sacepto liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa.

3

Mērce: Katliņā uzkarsē eļļu, vīna etiķi, sojas mērci, ingveru un ananasu sulu. Ananasus sagriež gabaliņos un liek mērcē - uzkarsē. Beigās pievieno kartupeļu miltus un ar gatavo mērci pārlej gaļu..

Iesūtīja: kristii

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!