Gaļa ar ananasiem
Foto: Shutterstock
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
gaļa
gaļa
 
vīna vai rīsu etiķis
vīna vai rīsu etiķis
 
sojas mērce
sojas mērce
 
pipari
pipari
 
sāls
sāls
 
kartupeļu milti
kartupeļu milti
 
eļļa
eļļa
Mērcei:
 
čili
čili
 
cukurs
cukurs
 
ūdens
ūdens
 
vīna vai rīsu etiķis
vīna vai rīsu etiķis
 
ķiploks
ķiploks
 
konservēti ananasi
konservēti ananasi
1 TK
1 TK rīvēts ingvers
rīvēts ingvers
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Ķīniešu nacionālā virtuve
  • Gaļa ar ananasiem un pikantu mērcīti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež 3 cm kubiņos, sojas mērci sajauc ar pipariem/sāli (sāli var nelietot, jo sojas mērce ir pietiekami sāļa), katru gabaliņu apmērcē mērcē, tad kartupeļu miltos un uz karstas vokpannas cep.

    Jācep mazām porcijām, lai nesalīp. Sacepto liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa.

    Mērce: Katliņā uzkarsē eļļu, vīna etiķi, sojas mērci, ingveru un ananasu sulu. Ananasus sagriež gabaliņos un liek mērcē - uzkarsē. Beigās pievieno kartupeļu miltus un ar gatavo mērci pārlej gaļu..

    Iesūtīja: kristii

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form