Foto: Shutterstock
Gaļas bumbiņas ar fetas siera pildījumu - garšos gan lielajiem, gan mazajiem ēdājiem.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gmaltā gaļa Fetas siers0.5 baltmaizes kukulis1 ola1 sīpols pētersīļi rozmarīns piparmētras citrona miziņa sāls pipari

Sagatavošana

1

Maltajai gaļai pievieno izmērcētu baltmaizi, olu, smalki sagrieztu sīpolu, kā arī daudz smalki sagrieztus zaļumus (pētersīļus, rozmarīnu, piparmētras u.t.t), sāli, piparus. Nedaudz pierīvē klāt citrona miziņu. Visu kārtīgi izmīca.

2

Fetas sieru sagriež mazos ~ 2 cm lielos kubiciņos.

3

No maltās gaļas veido mazas kotletītes jeb bumbiņas aptuveni 3 cm diametrā, iekšā ieliekot fetas sieru. Cep olīveļļā uz pannas vai cepeškrāsnī līdz paliek brūnas.

4

Pasniedz ar kartupeļu biezputru, rīsiem, griķiem vai makaroniem un silto mērci.

Iesūtīja: Raivis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!