
Gaļas bumbiņas ar fetas siera pildījumu - garšos gan lielajiem, gan mazajiem ēdājiem.
Maltajai gaļai pievieno izmērcētu baltmaizi, olu, smalki sagrieztu sīpolu, kā arī daudz smalki sagrieztus zaļumus (pētersīļus, rozmarīnu, piparmētras u.t.t), sāli, piparus. Nedaudz pierīvē klāt citrona miziņu. Visu kārtīgi izmīca.
Fetas sieru sagriež mazos ~ 2 cm lielos kubiciņos.
No maltās gaļas veido mazas kotletītes jeb bumbiņas aptuveni 3 cm diametrā, iekšā ieliekot fetas sieru. Cep olīveļļā uz pannas vai cepeškrāsnī līdz paliek brūnas.
Pasniedz ar kartupeļu biezputru, rīsiem, griķiem vai makaroniem un silto mērci.
Iesūtīja: Raivis