11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gmaltā gaļa Fetas siers0.5 baltmaizes kukulis1 ola1 sīpols pētersīļi rozmarīns piparmētras citrona miziņa sāls pipari
Sagatavošana
1
Maltajai gaļai pievieno izmērcētu baltmaizi, olu, smalki sagrieztu sīpolu, kā arī daudz smalki sagrieztus zaļumus (pētersīļus, rozmarīnu, piparmētras u.t.t), sāli, piparus. Nedaudz pierīvē klāt citrona miziņu. Visu kārtīgi izmīca.
2
Fetas sieru sagriež mazos ~ 2 cm lielos kubiciņos.
3
No maltās gaļas veido mazas kotletītes jeb bumbiņas aptuveni 3 cm diametrā, iekšā ieliekot fetas sieru. Cep olīveļļā uz pannas vai cepeškrāsnī līdz paliek brūnas.
4
Pasniedz ar kartupeļu biezputru, rīsiem, griķiem vai makaroniem un silto mērci.
Iesūtīja: Raivis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit