Foto: Privātais arhīvs
Podiņā gatavotā gaļa un dārzeņi izdosies sulīgi un mīksti. Ēdiens būs aromātisks un ilgāk saglabāsies silts, būs skaists pasniegšanas veids. Turklāt katrs var podiņā ielikt to, kas garšo vai atrodams ledusskapī. Recepti iesaka gardēde Solvita Smidrovska.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

puķkāposti kūpināta gaļa sīpols marinēti gurķi ar mizu vārīti kartupeļi skābs krējums garšvielas Dor Blue siers Krievijas siers

Sagatavošana

1

Nedaudz apcep puķkāpostus.

2

Gaļu sagriez smalkos salmiņos.

3

Sagriez sīpolu un kartupeļus.

4

Visas sastāvdaļas bļodā sajauc ar krējumu un garšvielām.

5

Pildi podiņos, virsū liekot siera cepurīti. Vienam podiņam – Dor Blue siera, otram – Krievijas siera.

6

Uzliec podiņam vāku un liec 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes.

Lai labo garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!