Gaļas-dārzeņu sautējums ar siera cepurīti māla podiņā
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
puķkāposti
puķkāposti
 
kūpināta gaļa
kūpināta gaļa
 
sīpols
sīpols
 
marinēti gurķi
marinēti gurķi
 
ar mizu vārīti kartupeļi
ar mizu vārīti kartupeļi
 
skābs krējums
skābs krējums
 
garšvielas
garšvielas
 
Dor Blue siers
Dor Blue siers
 
Krievijas siers
Krievijas siers
  • Ēdieni podiņos
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Podiņā gatavotā gaļa un dārzeņi izdosies sulīgi un mīksti. Ēdiens būs aromātisks un ilgāk saglabāsies silts, būs skaists pasniegšanas veids. Turklāt katrs var podiņā ielikt to, kas garšo vai atrodams ledusskapī. Recepti iesaka gardēde Solvita Smidrovska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nedaudz apcep puķkāpostus.

    Gaļu sagriez smalkos salmiņos.

    Sagriez sīpolu un kartupeļus.

    Visas sastāvdaļas bļodā sajauc ar krējumu un garšvielām.

    Pildi podiņos, virsū liekot siera cepurīti. Vienam podiņam – Dor Blue siera, otram – Krievijas siera.

    Uzliec podiņam vāku un liec 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes.

    Lai labo garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form