Gaļas frikadeles ar saknēm
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g teļa gaļa
teļa gaļa
0.5 ĒK
0.5 ĒK rīvmaize
rīvmaize
50 ml
50 ml saldais krējums vai piens
saldais krējums vai piens
0.5
0.5 olas dzeltenums
olas dzeltenums
 
sāls
sāls
 
baltie pipari
baltie pipari
Saknēm:
250-300 g
250-300 g ūdens
ūdens
1
1 burkāns
burkāns
 
gabaliņš pētersīļa saknes
gabaliņš pētersīļa saknes
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gaļas frikadeles ar saknēm pasniedz ar balto mērci pie kartupeļiem un burkāniem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ieliek rīvmaizi traukā kopā ar saldo krējumu vai pienu. Ļauj pastāvēt kādu laiku, lai rīvmaize uzbriest.

    Smalki sagrieztu gaļu un olas dzeltenumu rūpīgi iemaisa rīvmaizes putriņā. Saknes izvāra uz lēnas uguns. Gaļas masu sadala tējkarotes lieluma bumbiņās un liek pie saknēm.

    Jāuzmana, lai ūdens vārītos, kad liek gaļas bumbiņas. Ja gatavo balto mērci, tad izmanto buljonu un pievieno pētersīļus un dilles.

    Teļa gaļu var aizstāt ar malto gaļu.

    Iesūtīja: inesec

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form