Gandrīz sukādes
Foto: Shutterstock
2.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
cukurs
cukurs
 
apelsīni
apelsīni
 
ūdens
ūdens
 
greipfrūti
greipfrūti
  • Šokolāde un konfektes
  • Pasaules Virtuve
  • Pašu gatavotas - gandrīz sukādes. Var izmantot kūkās, var ēst tāpat – kā konfektes. No sīrupa sanāca dikti gards padzēriens.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izkausēju cukuru, tas sanāca brūns, nu tāds, drusku karamelizējies, pielēju ūdeni (apmēram tikpat, cik cukurs), sanāca sīrups.

    Iesākumā sametu tajā sīrupā sasmalcinātas apelsīnu miziņas. Palika apelsīni, bez tam miziņu nebija daudz. Nedaudz pafunktierēju un smalki sagriezu arī apelsīnu, iemetu arī to sīrupā. Vēl paštukoju un iegriezu arī greipfrūtu, to gan bez mizas.

    Pavārīju maisot, līdz sīrups palika nedaudz.

    Ar putu karoti izķeksēju biezumus, saliku uz plāts (prasījās uz cepamā papīra, bet man nebija) un kādu stundiņu pakaltēju cepeškrāsnī 120-130*C.

    Iesūtīja: svešiniece

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form