Gardā brieža maltās gaļas mērce
Foto: Shutterstock
4.5000 4
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardā maltās gaļas mērcīte no brieža maltās gaļas ar marinētu gurķi.

Sagriež sīpolu, burkānu un apcep uz pannas.

Pievieno malto gaļu, apcep un pievieno garšvielas medījuma gaļai, kad viss gandrīz gatavs pievieno ūdeni – atkarībā no tā cik šķidru vēlas, pasautē zem vāka minūtes 5 – 10.

Pievieno smalki sagrieztu marinētu gurķi. Pasautē vēl dažas minūtes.

Tālāk var rīkoties pēc savām vēlmēm, ja gribas biezāku, tad krūzītē atjauc kviešu miltus ar ½ glāzi vai 1/3 glāzes ūdens vai piena un lēnām pievieno mērcei nepārtraukti maisot, ja biezums nav svarīgs, tad šito izlaiž.

Pievieno to kas garšo skābu krējumu, tomātu mērci vai majonēzi, un noņem no uguns.

Iesūtīja: pece

Comment Form