
"Piekoriģējot draudzenes ieteiktu recepti pēc savas gaumes, tapa pasakaini garda kabaču rulete ar sulīgu pildījumu," recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere.
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
Gatavo biskvītu. Kabačus sarīvē uz sakņu rīves, nospiež lieko sulu, liek bļodā. Pievieno pārējās biskvīta sastāvdaļas un samaisa visu viendabīgā masā.

Liek masu veidnē un izlīdzina.

Cep 20 minūtes. Izņem no krāsns, mazliet atdzesē un atdala no cepamā papīra.

Sagatavo pildījumu. Krējumu samaisa ar ķiplokiem, sieru, sāli un pipariem viendabīgā masā.

Klāj pildījumu uz kabaču biskvīta. Virsū liek tomātus.

Sarullē, griež šķēlēs un pasniedz.

Lai labi garšo!