Gardā pupiņu pastēte ar ķiplokiem un majonēzi
Foto: Privātais arhīvs
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vārītas vai konservētas pupiņas
vārītas vai konservētas pupiņas
pēc garšas
pēc garšas ķiploki
ķiploki
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas majonēze
majonēze
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Pasaules Virtuve
  • "Pupiņu pastēte no mana tēta recepšu krājumiem - vienkārši pagatavojama, lēta un ļoti garšīga. Šo recepti var dažādot, majonēzi aizstājot ar augu eļļu, ķiploku vietā piemaļot klāt iepriekš apceptus sīpolus, sēnes vai gabaliņu kūpinājuma, kā arī pievienojot dažādus zaļumus un garšaugus pēc izvēles," tā pārbaudītu ģimenes recepti iesaka mūsu lasītāja Evita Stalbe.

    Ja izmanto kaltētas pupiņas, tās iepriekš pārlej ar ūdeni un uzbriedina, tad novāra, nokāš un atdzesē. Ātrākam rezultātam liek lietā konservētās pupiņas, iepriekš nolejot tām šķidrumu.

    Pupiņas izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu. Pievieno caur spiedi izspiestu ķiploku, majonēzi, sāli, piparus un samaisa.

    Ziež uz maizītēm un bauda.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form