Gardā pupiņu pastēte ar ķiplokiem un majonēzi
Foto: Privātais arhīvs
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Pupiņu pastēte no mana tēta recepšu krājumiem - vienkārši pagatavojama, lēta un ļoti garšīga. Šo recepti var dažādot, majonēzi aizstājot ar augu eļļu, ķiploku vietā piemaļot klāt iepriekš apceptus sīpolus, sēnes vai gabaliņu kūpinājuma, kā arī pievienojot dažādus zaļumus un garšaugus pēc izvēles," tā pārbaudītu ģimenes recepti iesaka mūsu lasītāja Evita Stalbe.

Ja izmanto kaltētas pupiņas, tās iepriekš pārlej ar ūdeni un uzbriedina, tad novāra, nokāš un atdzesē. Ātrākam rezultātam liek lietā konservētās pupiņas, iepriekš nolejot tām šķidrumu.

Pupiņas izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu. Pievieno caur spiedi izspiestu ķiploku, majonēzi, sāli, piparus un samaisa.

Ziež uz maizītēm un bauda.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form