Gardā rudzu maizīte ar paipalu olu, spinātiem un prošuto šķiņķi
Foto: Fazer rudzu maize
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
Fazer Gardā rudzu maize
Fazer Gardā rudzu maize
8 šķēles
8 šķēles Prošuto šķiņķis
Prošuto šķiņķis
8
8 paipalu olas
paipalu olas
100 g
100 g rīvēts cietais siers
rīvēts cietais siers
2 ĒK
2 ĒK balzamiko krēms
balzamiko krēms
8
8 Ķirštomāti
Ķirštomāti
1 sauja
1 sauja spināti
spināti
 
sviests
sviests
 
Pipari
Pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Olu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Sajūti, kā nokraukšķ tumši brūnā garoziņa, kas aptver visu vērtīgo - šķiedrvielām bagātos rudzu pilngraudu maizes valgajā mīkstumā, ķimeņu pikantumu un rudzu iesala saldeno garšas niansi…

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maizei uzsmērē sviestu, pāri kārto svaigās spinātu lapas, pārklājot ar prošuto strēmelītēm.

    Maizīti papildina ar uz pusēm sagrieztām paipalu oliņām, kuras vēlams vārīt ne ilgāk par 3 minūtēm.

    Dekorē ar sagrieztiem ķirštomātiem, pārkaisa ar cieto sieru un pēc garšas pievieno balzamiko krēmu vai piparus.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form