Gardā un vienkāršā zivju zupa no Lībiešu krasta
Foto: DELFI
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1,5 l
pēc garšas
pēc garšas

Laiks pie jūras vienmēr ir viltīgs - vienu brīdi var būt vasarīgi silts, bet jau pēc īsa mirkļa pāri var salti velties miglas vāli vai uzpūst auksta brīze, tāpēc silta zivju zupa pusdienās vienmēr ir prātīga izvēle. Un kur nu vēl labāk māk pagatavot šo ēdienu, ja ne Līvu krastā? Lībiešu saieta namā Kolkā saimniece mūs cienāja ar šādu, gardu zupiņu, kuras pagatavošana izrādās nemaz nav grūta, bet lielā terīne ātri vien izsmeļas tukša.

Sīpolus, kartupeļus un burkānus sīki sagriež. Burkānus apcep sviestā.

Visu liek katliņā un vāra mīkstu.

Atsevišķā katliņā uzvāra zivs fileju, ko pēc tam pievieno katlā dārzeņiem. (Zivi rēķina 50 g uz vienu ēdāju.)

Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz ar zaļumiem.

Gardā un vienkāršā zivju zupa no Lībiešu krasta
Foto: DELFI

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form