Kabaču sacepums ar sieru un tomātiem
Foto: Shutterstock
3.8182 11
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cukīni vai kabaču sacepums ar tomātiem un sieru labi garšos gan tāpat, gan kā piedeva grilētai gaļai. Izmēģini šo recepti!

Cukīni un tomātus sagriež 0,5 cm biezās šķēlītēs, sīpolus - ļoti plānās ripiņās.

Dārzeņus kārtām liek veidnē. Saldo krējumu sakuļ ar olām, miltiem, rīvētu ķiploku, sāli, pipariem un pārlej dārzeņiem. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru.

20-25 minūtes cep 200*C, līdz dārzeņi kļūst mīksti un sulīgi, bet garoziņa – zeltaina.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form