
Jēra gaļas šašliks – lai izdevies pikniks!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļu sagriež gabaliņos, liek marinādē, kas gatavota no augu eļļas, ripiņās sagrieztiem sīpoliem, sasmalcinātiem ķiplokiem, timiāna, sāls un pipariem.
Gaļu ar plaukstām aktīvi spaida un "masē" vismaz 10 minūtes, lai tā kļūtu maiga un labāk iemarinētos.
Uzliek uz gaļas slogu un atstāj gaļu marinādē uz 12 stundām, noliekot vēsumā.
Uz iesma pārmaiņus uzmauc gaļas gabaliņus, sīpolu ripiņas, tomātu un speķa šķēlītes. Cep virs nokaitētām kokoglēm. Gatavu šašliku apkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.