30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
maltā gaļa sīpols konservētas pupiņas Ķīnas saldskābā mērce tomatu mērce garšvielas: parasti izmantoju piecu piparu maisījumu un kopējo garšvielu gaļai rīsi
Sagatavošana
1
Uzliek vārīties rīsus, tikmēr kāmēr rīsi vārās apcep malto gaļu ar sīpolu un garšvielām, kad gaļa apcepta pievieno konservētas pupiņas un visu sasautē.
2
Tad pievieno Ķīnas saldskābo mērci, vēl joprojam sautē.
3
Kad rīsi gatavi tos nokāš un ieliek katliņā, pievieno sasautēto maisījumu, pievieno tomātu mērci - garšas izteiksmīgumam.
4
Uz lēnas uguns karsē 5-7 minūtes, nepārtraukti maisot, lai nepiedeg.
Iesūtīja: Zane
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit