Gardais talkas virums no trīs vienkāršām sastāvdaļām
Foto: Shutterstock
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg sīpoli
sīpoli
1 kg
1 kg liesa gaļa
liesa gaļa
1 kg
1 kg tomāti
tomāti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Lai pagatavotu šo izcili vienkāršo un garšīgo ēdienu, būs nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas – sīpoli, tomāti un liesa gaļa vienādās proporcijās. Visu kārtām liec lielajā, virs ugunskura novietotajā katlā un pēc pāris stundām talcinieki varēs mieloties ar gardu, sātīgu un spēcinošu virumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tomātus sagriež biezās šķēlēs (var izmantot arī konservētos tomātus). Sīpolus nomizo, sagriež ripās. Gaļu sagriež palielos kubos (3x3 cm). Visgardākais virums sanāks no liellopa gaļas, bet vari izmantot arī liesu cūkgaļu, teļa gaļu, vistas vai tītara gaļu.

    Katlā sastāvdaļas liek kārtām – apakšā tomātus, tad gaļu un pa virsu sīpolus. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Katlam uzliek vāku, liek to virs ugunskura un sautē virumu aptuveni 2,5-3 stundas (ja izmantosi vistas vai tītara gaļu, sautēšanas laiku vari samazināt līdz 1-1,5 stundām).

    Galvenais – nedrīkst pievienot ūdeni, buljonu vai citus šķidrumus, jo gaļa sautēsies tomātu un sīpolu sulā, uzsūcot to aromātus.

    Pirms pasniegšanas virumu samaisa, ja vēlas, var pārkaisīt ar kapātiem pētersīļiem vai citiem zaļumiem. Pasniedz ar uz grila uzsildītu baltmaizi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form