Gardās gailenes skāba krējuma mērcē
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardās gailenes skābā krējuma mērcē pagatavojamas pēc veiksmīgas sēņošanas.

Gailenes nomazgā, sīki sagriež, vāra nelielā ūdens daudzumā ar sviestu un sīki sagrieztiem sīpoliem uz mazas uguns.

Pieliek piparus, skābu krējumu, sāli.

Vienreiz uzvāra, karstas pasniedz pie vārītiem kartupeļiem.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form