Gardās maizītes ar konservētu tunci un gvakamoli
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6 šķēles
6 šķēles bagete
bagete
3-4 ĒK
3-4 ĒK gvakamole
gvakamole
1
1 bundžiņa tunča savā sulā
bundžiņa tunča savā sulā
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
laims vai citrons
laims vai citrons
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Grauzdētas maizes šķēles, devīgi pārziestas ar krēmīgu avokado gvakamoli un papildinātas ar konservēta tunča gabaliņiem, noderēs gan brokastu reizei, gan ātrai izsalkuma remdēšanai starp ēdienreizēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izmanto veikalā nopērkamo gvakamoli vai pagatavo to mājās, sekojot šīs receptes norādēm. Tunča konserviem* nolej lieko šķidrumu.

    Maizītes krāsnī vai tosterī apgrauzdē. Vēl siltas pārziež ar gvakamoli, virsū liek konservēta tunča gabaliņus, pārslaka ar citrona vai laima sulu, pārkaisa ar pipariem. Sāli nav nepieciešams pievienot, jo konservēts tuncis jau ir gana sāļš.

    Ja vēlas vēl bagātīgaku garšu salikumu, maizītes var papildināt ar kapātiem zaļumiem, karotīti skāba krējuma vai bezpiedevu jogurta vai cieti vārītas olas ripiņu.

    *Izvēlies konservētu tunci gabaliņos, nevis sasmalcinātu, jo tad to būs grūti uzlikt uz maizītēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form