Gardās maizītes ar konservētu tunci un gvakamoli
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Grauzdētas maizes šķēles, devīgi pārziestas ar krēmīgu avokado gvakamoli un papildinātas ar konservēta tunča gabaliņiem, noderēs gan brokastu reizei, gan ātrai izsalkuma remdēšanai starp ēdienreizēm.

Izmanto veikalā nopērkamo gvakamoli vai pagatavo to mājās, sekojot šīs receptes norādēm. Tunča konserviem* nolej lieko šķidrumu.

Maizītes krāsnī vai tosterī apgrauzdē. Vēl siltas pārziež ar gvakamoli, virsū liek konservēta tunča gabaliņus, pārslaka ar citrona vai laima sulu, pārkaisa ar pipariem. Sāli nav nepieciešams pievienot, jo konservēts tuncis jau ir gana sāļš.

Ja vēlas vēl bagātīgaku garšu salikumu, maizītes var papildināt ar kapātiem zaļumiem, karotīti skāba krējuma vai bezpiedevu jogurta vai cieti vārītas olas ripiņu.

*Izvēlies konservētu tunci gabaliņos, nevis sasmalcinātu, jo tad to būs grūti uzlikt uz maizītēm.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form