
"Šis ir kaut kas ļoti gards un ļoti biezpienīgs. Ņammm...," pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta "Čība gatavo" autore Sanda Seļezņova.
Biezpienam pievieno cukuru, vaniļu, sāli un ar dakšiņu visu rūpīgi saspaida. Pievieno eļļu un samaisa viendabīgā masā, pielej pienu un atkal samaisa. Biezpiena masā ieber izsijātus miltus un rūpīgi izmīca, līdz mīkla ir viendabīga un vijīga.
Gatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru un kartupeļu cieti, samīca līdz viendabīgai masai.
No mīklas veido 60–65 g bumbiņas, katru bumbiņu izrullē garenā taisnstūrī, vienā malā liek ēdamkaroti pildījuma, mīklu sarullē.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, cep rausīšus 25–30 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni.
Lai labi garšo!