Gardie biezpiena mīklas rausīši ar sulīgu biezpiena pildījumu
Foto: "Čība gatavo"
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
180 g
180 g biezpiens
biezpiens
100 g
100 g cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas vaniļas cukurs vai ekstrakts
vaniļas cukurs vai ekstrakts
1/3 TK
1/3 TK sāls
sāls
50 ml
50 ml eļļa
eļļa
100 ml
100 ml piens
piens
250 g
250 g milti
milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
PILDĪJUMAM
200 g
200 g biezpiens
biezpiens
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
1,5 ĒK
1,5 ĒK ciete
ciete
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • "Šis ir kaut kas ļoti gards un ļoti biezpienīgs. Ņammm...," pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta "Čība gatavo" autore Sanda Seļezņova.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienam pievieno cukuru, vaniļu, sāli un ar dakšiņu visu rūpīgi saspaida. Pievieno eļļu un samaisa viendabīgā masā, pielej pienu un atkal samaisa. Biezpiena masā ieber izsijātus miltus un rūpīgi izmīca, līdz mīkla ir viendabīga un vijīga.

    Gatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru un kartupeļu cieti, samīca līdz viendabīgai masai.

    No mīklas veido 60–65 g bumbiņas, katru bumbiņu izrullē garenā taisnstūrī, vienā malā liek ēdamkaroti pildījuma, mīklu sarullē.

    Gardie biezpiena mīklas rausīši ar sulīgu biezpiena pildījumu
    Foto: "Čība gatavo"

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, cep rausīšus 25–30 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form