Gardie gurķu salāti ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 kg
3 kg gurķi
gurķi
1 kg
1 kg sīpoli
sīpoli
0,5 kg
0,5 kg burkāni
burkāni
0,5 kg
0,5 kg tomāti
tomāti
0,5 kg
0,5 kg paprika
paprika
1
1 ķiploka galviņa
ķiploka galviņa
 
bunte diļļu
bunte diļļu
1 glāze
1 glāze eļļa
eļļa
1 glāze
1 glāze etiķis
etiķis
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
3 ĒK
3 ĒK sāls
sāls
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Salāti ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Pārbaudītu recepti pieliekamā plauktu papildināšanai iesaka mūsu lasītāja Diana Lapinska.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gurķus sagriež plānās šķēlītēs. Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelēs. Dilles sakapā. Ķiplokus nomizo un sasmalcina vai sarīvē uz smalkās rīves. Tomātus sablendē viendabīgā masā.

    Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā visus sagatavotos dārzeņus un apmaisa.

    Pievieno eļļu, etiķi, sāli, cukuru, apmaisa un sautē.

    Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 5 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form