
Pārbaudītu recepti pieliekamā plauktu papildināšanai iesaka mūsu lasītāja Diana Lapinska.
Gurķus sagriež plānās šķēlītēs. Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelēs. Dilles sakapā. Ķiplokus nomizo un sasmalcina vai sarīvē uz smalkās rīves. Tomātus sablendē viendabīgā masā.
Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā visus sagatavotos dārzeņus un apmaisa.
Pievieno eļļu, etiķi, sāli, cukuru, apmaisa un sautē.
Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 5 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.
Lai labi garšo!