Gardie gurķu salāti ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Privātais arhīvs
Loading...
Sastāvdaļas

Pārbaudītu recepti pieliekamā plauktu papildināšanai iesaka mūsu lasītāja Diana Lapinska.

Gurķus sagriež plānās šķēlītēs. Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelēs. Dilles sakapā. Ķiplokus nomizo un sasmalcina vai sarīvē uz smalkās rīves. Tomātus sablendē viendabīgā masā.

Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā visus sagatavotos dārzeņus un apmaisa.

Pievieno eļļu, etiķi, sāli, cukuru, apmaisa un sautē.

Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 5 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form