
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. gurķis
gurķis400 ml
400 ml zivju buljons
zivju buljons150 ml
150 ml tomātu sula
tomātu sula250 g
250 g jogurts bez piedevām
jogurts bez piedevām125 g
125 g lobītas garneles
lobītas garneles tobasco
tobasco1 ĒK
1 ĒK sasmalcinātas piparmētras
sasmalcinātas piparmētras sāls
sāls malti baltie pipari
malti baltie pipari ledus gabaliņi
ledus gabaliņiGarneļu aukstā zupa - smalkai pusdienu maltītei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
1/3 nomizota smalki sagriezta gurķa liek traukā un sablendē. Gurķa masu sajauc ar buljonu, tomātu sulu, jogurtu un garnelēm. Pievieno dažas piles tabasko mērces un garšvielas.
Pievieno piparmētras, pārsedz un atdzesē /minimums 2 stundas ledusskapī/.
Zupu lej stikla traukos, pievieno pāris gabaliņus ledus, dekorē ar piparmētrām, smalkiem gurķa gabaliņiem un garnelēm.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.