Garneļu aukstā zupa
Foto: Shutterstock
4.5000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. gurķis
gurķis
400 ml
400 ml zivju buljons
zivju buljons
150 ml
150 ml tomātu sula
tomātu sula
250 g
250 g jogurts bez piedevām
jogurts bez piedevām
125 g
125 g lobītas garneles
lobītas garneles
 
tobasco
tobasco
1 ĒK
1 ĒK sasmalcinātas piparmētras
sasmalcinātas piparmētras
 
sāls
sāls
 
malti baltie pipari
malti baltie pipari
 
ledus gabaliņi
ledus gabaliņi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Aukstās zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Garneļu aukstā zupa - smalkai pusdienu maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    1/3 nomizota smalki sagriezta gurķa liek traukā un sablendē. Gurķa masu sajauc ar buljonu, tomātu sulu, jogurtu un garnelēm. Pievieno dažas piles tabasko mērces un garšvielas.

    Pievieno piparmētras, pārsedz un atdzesē /minimums 2 stundas ledusskapī/.

    Zupu lej stikla traukos, pievieno pāris gabaliņus ledus, dekorē ar piparmētrām, smalkiem gurķa gabaliņiem un garnelēm.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form