Garneļu salāti ar avokado, tomātiem un cieto sieru
Foto: Shutterstock
1.8182 11
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
tomāti
tomāti
 
avokado
avokado
 
sīpoli
sīpoli
 
garneles sālījumā
garneles sālījumā
 
cietais siers
cietais siers
Mērcei:
 
majonēze
majonēze
 
skābs krējums
skābs krējums
 
sinepes
sinepes
 
ķiploki
ķiploki
 
citronu sula
citronu sula
Grauzdiņiem:
 
baltmaize
baltmaize
 
eļļa
eļļa
 
ķiploks
ķiploks
 
sāls
sāls
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Garneļu salāti derēs kā svētku reizēs, tā darba dienu maltītēs, dažādojot gan garneļu, gan salātu pasniegšanu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ar sastāvdaļu daudzumu var variēt, kā katrs vēlas.

    Mērces pagatavošana: majonēzi sajauc ar krējumu, piespiež citrona sulu, piespiež ķiploku, var arī piebērt zaļumus, pieliek sinepes (vislabāk angļu). Visu samaisa.

    Bļodā liek smalkākos gabalos sagrieztus tomātus, plānus sīpolu gredzenus, avokado gabaliņus (pirms tam apslacītus ar citrona sulu, lai nepaliek melni). Pārlej ar mērcīti krustām, šķērsām. Virsū liek notecinātas garneles, pārber ar sarīvētu ciero sieru.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar grauzdiņiem, to nevajag darīt ātrāk, lai grauzdiņi nesamirkst.

    Grauzdiņu pagatavošana: sagriež baltmaizi kubiņos, apslaka mazliet ar eļļu, pārkaisa nedaudz sāli. Liek cepeškrāsnī grauzdēties, līdz tie kļuvuši zeltaini un kraukšķīgi. Izņemot no cepeškrāsns, piespiež ķiplokus un labi samaisa.

    Iesūtīja: vinčiks

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form