Garneļu salāti ar avokado, tomātiem un cieto sieru
Foto: Shutterstock
1.9000 10
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garneļu salāti derēs kā svētku reizēs, tā darba dienu maltītēs, dažādojot gan garneļu, gan salātu pasniegšanu.

Ar sastāvdaļu daudzumu var variēt, kā katrs vēlas.

Mērces pagatavošana: majonēzi sajauc ar krējumu, piespiež citrona sulu, piespiež ķiploku, var arī piebērt zaļumus, pieliek sinepes (vislabāk angļu). Visu samaisa.

Bļodā liek smalkākos gabalos sagrieztus tomātus, plānus sīpolu gredzenus, avokado gabaliņus (pirms tam apslacītus ar citrona sulu, lai nepaliek melni). Pārlej ar mērcīti krustām, šķērsām. Virsū liek notecinātas garneles, pārber ar sarīvētu ciero sieru.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar grauzdiņiem, to nevajag darīt ātrāk, lai grauzdiņi nesamirkst.

Grauzdiņu pagatavošana: sagriež baltmaizi kubiņos, apslaka mazliet ar eļļu, pārkaisa nedaudz sāli. Liek cepeškrāsnī grauzdēties, līdz tie kļuvuši zeltaini un kraukšķīgi. Izņemot no cepeškrāsns, piespiež ķiplokus un labi samaisa.

Iesūtīja: vinčiks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form