
Loading...
Sastāvdaļas
8-10
8-10 tīģergarneles
tīģergarneles50 g
50 g sviests
sviests naža gals
naža gals sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipari0.5
0.5 citrona miziņa (rīvēta)
citrona miziņa (rīvēta)1 TK
1 TK citronu sula
citronu sula2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas6
6 bazilika lapiņas
bazilika lapiņas1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa1
1 citrons
citronsCeptas garneles - izsmalcinātai uzkodai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Garnelēm noloba čaulu un izņem tumšo zarnu, uz viena iesma uzdur 4-5 garneles.
Sviestu sakuļ, pievieno sāli, piparus, citrona miziņu, sulu un visu rūpīgi samaisa. Ķiplokus notīra un kopā ar bazilika lapiņām sīki sakapā, iemaisa sviestā.
Pannā sakarsē olīveļļu un pievieno sagatavoto sviestu. Ieliek iesmus ar garnelām un cep no katras puses aptuveni 2 min.
Uzliek uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem un pārlej ar atlikušo sviesta maisījumu(no pannas).
Citronu sagriež daiviņās un pasniedz kopā ar garnelēm.
Iesūtīja: Vineta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.