Garšaugu sviestā ceptas garneles
Foto: Shutterstock
3.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ceptas garneles - izsmalcinātai uzkodai.

Garnelēm noloba čaulu un izņem tumšo zarnu, uz viena iesma uzdur 4-5 garneles.

Sviestu sakuļ, pievieno sāli, piparus, citrona miziņu, sulu un visu rūpīgi samaisa. Ķiplokus notīra un kopā ar bazilika lapiņām sīki sakapā, iemaisa sviestā.

Pannā sakarsē olīveļļu un pievieno sagatavoto sviestu. Ieliek iesmus ar garnelām un cep no katras puses aptuveni 2 min.

Uzliek uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem un pārlej ar atlikušo sviesta maisījumu(no pannas).

Citronu sagriež daiviņās un pasniedz kopā ar garnelēm.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form