Garšaugu sviestā ceptas garneles
Foto: Shutterstock
3.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8-10
8-10 tīģergarneles
tīģergarneles
50 g
50 g sviests
sviests
naža gals
naža gals sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
0.5
0.5 citrona miziņa (rīvēta)
citrona miziņa (rīvēta)
1 TK
1 TK citronu sula
citronu sula
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
6
6 bazilika lapiņas
bazilika lapiņas
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1
1 citrons
citrons
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Ceptas garneles - izsmalcinātai uzkodai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Garnelēm noloba čaulu un izņem tumšo zarnu, uz viena iesma uzdur 4-5 garneles.

    Sviestu sakuļ, pievieno sāli, piparus, citrona miziņu, sulu un visu rūpīgi samaisa. Ķiplokus notīra un kopā ar bazilika lapiņām sīki sakapā, iemaisa sviestā.

    Pannā sakarsē olīveļļu un pievieno sagatavoto sviestu. Ieliek iesmus ar garnelām un cep no katras puses aptuveni 2 min.

    Uzliek uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem un pārlej ar atlikušo sviesta maisījumu(no pannas).

    Citronu sagriež daiviņās un pasniedz kopā ar garnelēm.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form