Gatava 20 minūtēs: biezpiena un cepumu torte bez cepšanas
Foto: Privātais arhīvs
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
DRUMSTALĀM
200 g
200 g auzu pārslu cepumi
auzu pārslu cepumi
100 g
100 g valriekstu kodoli
valriekstu kodoli
80 g
80 g žāvētas plūmes
žāvētas plūmes
80 g
80 g žāvētas aprikozes
žāvētas aprikozes
70 g
70 g sviests
sviests
70 g
70 g šokolāde
šokolāde
KRĒMAM
2
2 paciņas biezpiena (180 g)
paciņas biezpiena (180 g)
250 g
250 g skābs krējums
skābs krējums
80 g
80 g cukurs
cukurs
8 g
8 g vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
1 TK
1 TK želatīns
želatīns
3 ĒK
3 ĒK auksts ūdens
auksts ūdens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Šī neparastā un ļoti gardā torte ir pagatavojama bez cepšanas. Sulīgās tortes kārtas veido maigs biezpiena krēms un cepumu drumstalas ar žāvētu augļu un riekstu gabaliņiem. Interneta dzīlēs noskatītas tortes recepti iesaka mūsu lasītāja Antuanete, kura recepti pielāgojusi savai gaumei, aizstājot sausiņus ar auzu pārslu cepumiem un iztiekot bez šokolādes glazūras.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo drumstalas. Cepumus sablendē viendabīgā masā. Pievieno riekstus, žāvētos augļus un atkal sablendē visu viendabīgā masā.

    Ber masu bļodā, pievieno karsta ūdens peldē kausētas šokolādes un sviesta maisījumu. Visu samaisa, iegūstot irdenas drumstalas.

    Gatavo krēmu. Saputo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno un iekuļ biezpienu (ja biezpiens ir graudains, to iepriekš iztrin caur sietu). Pievieno un iemaisa iepriekš uzbriedinātu un karsta ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausētu želatīnu.

    Kārto kūku tortes formā ar noņemamu malu, kas ieziesta ar sviestu vai eļļu. Ieber 3-4 ēdamkarotes drumstalu un izlīdzina ar karotes gludo pusi.Tad virsū liek 3-4 ēdamkarotes krēma un izlīdzina. Virs krēma liek nākamo kārtu drumstalu un izlīdzina, tad atkal krēma kārtu. Tā turpina, līdz visas satāvdaļas izmantotas.

    Liek ledusskapī un pāris stundām vai uz visu nakti. Ja vēlas, pirms pasniegšanas pārlej ar šokolādes glazūru, bet arī bez tās torte garšo pasakaini.

    Lūk, video, kurā iespējams izsekot tortes tapšanai.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form