Foto: Shutterstock
Grauzdiņi - vienkārši pagatavojama iecienīta uzkoda.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

0.5 gab.svaigs ķieģelītis (maize)1 gab.ķiploka daiviņa sāls vieglā majonēze tomāti

Sagatavošana

1

Maizi sagriež pabiezās šķēlēs un tad uz pusēm.

2

Uz pannas uzlej eļļu ~ 0,5 mm biezumā. Pannu stipri uzkarsē, liek maizi un uz lielas uguns ātri apcep no abām pusēm.

3

Grauzdiņus izņem, notecina nedaudz eļļu un liek uz šķīvja. Maizes pārkaisa ar rupjo sāli. Katru grauzdiņu no abām pusēm norīvē ar ķiploka daiviņu.

4

Dekorē ar tomāta šķēlīti un majonēzi.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!