15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 gab.svaigs ķieģelītis (maize)1 gab.ķiploka daiviņa sāls vieglā majonēze tomāti
Sagatavošana
1
Maizi sagriež pabiezās šķēlēs un tad uz pusēm.
2
Uz pannas uzlej eļļu ~ 0,5 mm biezumā. Pannu stipri uzkarsē, liek maizi un uz lielas uguns ātri apcep no abām pusēm.
3
Grauzdiņus izņem, notecina nedaudz eļļu un liek uz šķīvja. Maizes pārkaisa ar rupjo sāli. Katru grauzdiņu no abām pusēm norīvē ar ķiploka daiviņu.
4
Dekorē ar tomāta šķēlīti un majonēzi.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit