Grauzdiņi ar olīvu un turku zirņu krēmu
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 ciabata maize, sagriezta stienīšos
ciabata maize, sagriezta stienīšos
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
10
10 nelieli, stienīšos sagriezti gurķi
nelieli, stienīšos sagriezti gurķi
Krēmam:
240 g
240 g Rasa krēmsiers ar olīvām
Rasa krēmsiers ar olīvām
240 g
240 g turku zirņi
turku zirņi
3
3 saspiestas ķiploka daiviņas
saspiestas ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK sezama sēklas
sezama sēklas
4 ĒK
4 ĒK maiga extra virgin olīveļļa
maiga extra virgin olīveļļa
5
5 sakapātas bazilika lapas
sakapātas bazilika lapas
pēc garšas
pēc garšas jūras sāls
jūras sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Dažādas uzkodas
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Uzkodu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Vasarīga uzkoda dārza ballītēm, kad mājās ir daudz gurķu un svaiga maizīte. Tikpat labi šo krēmu var izmantot kā pamatu sendvičiem vai kā mērci salātiem, pievienojot nedaudz vairāk eļļas. Recepti iesaka Signe Meirāne.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē cepeškrāsni līdz 210 grādiem.

    Maizes stienīšus apslaka ar eļļu un liek krāsnī apgrauzdēties, līdz tie kļūst zeltainai. Izņem no krāsns un atdzesē.

    Blenderī liek pusi krēmsiera, turku zirņus, ķiplokus, sezama sēklas un eļļu un visu sablendē. Pārliek bļodā, pievieno atlikušo krēmsieru un pārējās krēma sastāvdaļas un samaisa.

    Pasniedz ar gurķiem un maizes stienīšiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form