Grauzdiņš ar saulē kaltētiem tomātiem un fetas siera drupatām
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lieliski ziemas grauzdiņi ar garšīgajiem saulē kaltētajiem tomātiem, pikantajām fetas siera un olīvu drupatām. Burvīgs starteris nelielās viesībās.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C.

Maizes šķēles apslacina ar dažiem pilieniem olīveļļas un grauzdē karstā cepeškrāsnī zeltaini brūnas, apmēram 10-15 minūtes.

Tikmēr, ja nepieciešams, iztīra olīvām kauliņus, pārgriež uz pusēm lielākos kaltētos tomātus, sadrupina fetas sieru.

Kad maizītes gatavas, uz tām liek tomātus, olīvu un fetas siera gabaliņus, grezno ar zaļumiņiem.

Pasniedz.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form