Jogurta, cepumu un ievārījuma kārtojums glāzītēs
Foto: Shutterstock
4.1250 8
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Viss garšīgais ir vienkāršs – saldo ēdienu vari pagatavot arī no trim sastāvdaļām. Izkārto glāzītēs grieķu jogurtu, sasmalcinātos cepumus un savu mīļāko ievārījumu.

Cepumus smalki sadrupini blenderī vai ar aizspiežama maisiņa un gaļas āmuriņa palīdzību.

Sagatavo glāzītes, to pamatnē ieber nedaudz sasmalcinātu cepumu. Tad liec jogurta kārtu, bet tad – ievārījuma kārtu.

Ievārījuma kārtai vēlreiz uzber sasmalcinātos cepumus, tad atkal jogurtu, bet beigās uzliec vēl dažas karotītes ar ievārījumu. Un tā, kamēr glāzītes pilnas.

Deserta beidzamo kārtu dekorē ar sadrupinātiem cepumiem. Desertam ļauj 10 minūtes ievilkties un tad pasniedz.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form