Foto: Shutterstock
Griķu salāti ar konservētu tunci un ķirštomātiem - sātīgs, garšīgs ēdiens ātrai maltītei.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 paciņa varītu griķu1 bundža tunča eļļā1 sarkanais sīpols14 ķirštomāti2 saujaslapu salāti pēc garšassāls un malti melnie pipari2 ĒKcitronu sula

Sagatavošana

1

Ķirštomātus sagriež uz pusēm. Sīpolu nomizo, sagriež plānos pusgredzenos.

2

Tunci ar visu eļļu liek bļodā, pārslaka ar citronu sulu, pārkaisa ar sāli, pipariem un ar dakšu sadala mazākos gabalos.

3

Pievieno pārējās sastāvdaļas un pirms psniegšanas salātus apmaisa.

Iesūtīja: Kaija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!