Grilētas kotletes
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Izmēģini grilētas kotletes, kuras ļoti interesanti garšo, pasniedzot kopā ar ābolu vai ananāsu šķēlēm, kuras arī apceptas uz grila.

Maltu gaļu sajauc ar garšvielām, ūdeni un sajauc vijīgu masu, no kuras veido kotletes.

Gatavo grila mērci: ķiplokus saspiež un sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Mērci atliek malā.

Pirms likšanas uz grila kotletes apsmērē ar eļļu un cep no abām pusēm, tad apsmērē ar mērci un turpina cept apmēram piecas minūtes. Cepšanas laikā vēlreiz apsmērē ar mērci.

Iesūtīja: no Cālis.lv virtuves konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form