Grilētas kotletes
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g maltā liellopu gaļa
maltā liellopu gaļa
 
garšvielas
garšvielas
 
eļļa
eļļa
Mērce:
125 ml
125 ml ābolu sula
ābolu sula
2 ĒK
2 ĒK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
1
1 ķipoloka daiviņa
ķipoloka daiviņa
0.5 TK
0.5 TK kaltēta salvija
kaltēta salvija
  • Gaļas ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Izmēģini grilētas kotletes, kuras ļoti interesanti garšo, pasniedzot kopā ar ābolu vai ananāsu šķēlēm, kuras arī apceptas uz grila.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maltu gaļu sajauc ar garšvielām, ūdeni un sajauc vijīgu masu, no kuras veido kotletes.

    Gatavo grila mērci: ķiplokus saspiež un sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Mērci atliek malā.

    Pirms likšanas uz grila kotletes apsmērē ar eļļu un cep no abām pusēm, tad apsmērē ar mērci un turpina cept apmēram piecas minūtes. Cepšanas laikā vēlreiz apsmērē ar mērci.

    Iesūtīja: no Cālis.lv virtuves konferences, pirmavots nav norādīts

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form