Grilēti augļu iesmiņi ar zefīriem
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Grilēt var ne tikai gaļu un dārzeņus, bet arī augļus un saldos kārumus!" atgādina "Rimi" šefpavārs Normunds Baranovskis, piedāvājot kārdinošu recepti lieliem un maziem saldummīļiem.

Sablendē ogu mērci, savienojot visas sastāvdaļas, un lej mērces traukā.

Sagriež bumbierus un meloni pēc iespējas vienādākos gabalos. Iemarinē medū ar citrona sulu un smalki sagrieztām piparmētras lapām. Sprauž uz iesmiem.

Cep no visām pusēm, līdz augļi viegli karamelizējušies. Uzsprauž uz iesma gala marshmallow zefīrus un uz oglēm nedaudz karamelizē. Pasniedz ar ogu mērci.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form