
Loading...
Sastāvdaļas
1/2
1/2 melone
melone2
2 bumbieri
bumbieri1 ĒK
1 ĒK medus
medus1 TK
1 TK citronu sula
citronu sula sauja
sauja piparmētru lapiņas
piparmētru lapiņas10-12
10-12 marshmallows pastilas
marshmallows pastilasOGU MĒRCEI
100 g
100 g zemenes
zemenes6
6 piparmētru lapiņas
piparmētru lapiņas3
3 melnie pipargraudi
melnie pipargraudi1 TK
1 TK medus vai kļavu sīrupa
medus vai kļavu sīrupa"Grilēt var ne tikai gaļu un dārzeņus, bet arī augļus un saldos kārumus!" atgādina "Rimi" šefpavārs Normunds Baranovskis, piedāvājot kārdinošu recepti lieliem un maziem saldummīļiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sablendē ogu mērci, savienojot visas sastāvdaļas, un lej mērces traukā.
Sagriež bumbierus un meloni pēc iespējas vienādākos gabalos. Iemarinē medū ar citrona sulu un smalki sagrieztām piparmētras lapām. Sprauž uz iesmiem.
Cep no visām pusēm, līdz augļi viegli karamelizējušies. Uzsprauž uz iesma gala marshmallow zefīrus un uz oglēm nedaudz karamelizē. Pasniedz ar ogu mērci.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.