grilētu baklažānu siermaizes
Foto: Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. mazi baklažāni
mazi baklažāni
4 gab.
4 gab. cukīni
cukīni
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
4 gab.
4 gab. saulē kaltēti tomāti eļļā
saulē kaltēti tomāti eļļā
200 g
200 g mocarella
mocarella
8 šķēles
8 šķēles baltmaize vai graudu maize
baltmaize vai graudu maize
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Picas un karstmaizes
  • Launags
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Meklējot alternatīvas, kā pagatavot un izbaudīt baklažānus, izmēģini šo vienkāršo maltīti! Jārēķinās gan, ka virtuve nedaudz uzsils, darbinot cepeškrāsni.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baklažānus sagriež centimetru biezās ripiņās, cukīni sagriež plānās šķēlēs.

    Liek dārzeņus uz grila restēm, pārslaka ar eļļu un garšaugiem. Liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200 grādos apmēram 20 minūtes vai līdz brīdim, kad dārzeņi mīksti.

    Maizes šķēles apgrauzdē un kārto uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.

    Pāri kārto ceptos baklažānus un cukīni, smalki sagrieztus saulē kaltētos tomātus un pārklāj ar mocarellas šķēlēm.

    Liek plāti cepeškrāsnī un grila režīmā cep, līdz siers izkusis un viegli apcepies.

    Baudi karstmaizes ar svaigiem salātiem. Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form