Foto: Shutterstock
Vēsajam laika iestājoties, svētku reizēm būs piemērots karstais groks.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

125 mlstipra melnā tēja250 mltumšais rums2 TKcukurs1 šķēlecitrons2 gab.krustnagliņas

Sagatavošana

1

Tēju, kas ievilkusies apmēram 3-4 minūtes, lej stikla krūzē, aizpildot 2/3 tilpuma.

2

Pievieno cukuru (var pievienot nedaudz salda liķiera) un pielej rumu.

3

Ja dzēriens vairs nav karsts, to uzkarsē.

4

Krūzītē liek citrona, mandarīna vai apelsīna šķēli un krustnagliņu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!